Träningsvärk

I förrgår var jag på World Class med Teresia. Vi tränade core (mage & rygg) i en halvtimma och sedan körde vi en halvtimmas step på det. För mig som är helt otränad resulterade det i en rätt ordentlig träningsvärk som fortfarande håller i sig. Men det var roligt och kändes väldigt bra, ska köpa kort där i januari när jag får pengar.

Idag har vi haft repetition inför julborden på Carlshälls Gård. Det innebär att alla som är nya får lite praktisk information om hur det går till och sedan får vi provsmaka all mat. Det sistnämnda är väldigt trevligt och väldigt gott. Massa olika sorters sill, fisk av alla möjliga slag, god janssons frestelse och ett underbart dessert- och godisbord (och självklart skinka och annan traditionell icke-vegetarisk julmat som jag inte äter). Så nu är jag väldigt mätt och känner mig laddad inför fredag då vi har första sittningen.

Är lite besviken på vädret. För bara några timmar sedan låg det snö på marken, och då blev jag glad över att det äntligen kom lite riktig snö som inte bara smälter bort. Men jag hann knappt tänka tanken innan gatan var alldeles blöt och slaskig. Skitväder!

Winnerbäck, karaoke & middag

Helgen har varit jättebra!

I fredags var jag och Ron och såg Winnerbäck på Annexet. Hur bra som helst! Vi stod längst fram och hoppade och skrek och sjöng med i låtarna, som alla andra i publiken. På slutet när han fortfarande inte hade spelat "kom änglar" så började hela publiken ropa "Änglar! Änglar! Änglar!" och givetvis avslutade han med den låten. Ron och jag kysstes allra första gången till den låten, och vi blev tillsammans natten mellan den 23:e och 24:e (mars), och konserten var den 23:e (fel månad, men ändå) - så det kändes lite extra speciellt på nåt vis :o)

Winnerbäck

I lördags bjöd Ron mig på frukost på ett fik här i Sumpan. Det kändes lite lyxigt att få äta cafémackor och dricka färskpressad apelsinjuice till frukost. Det var mysigt!

På kvällen var vi hemma hos Madde i min klass och hennes kille Robban. Vi åt pizza och spelade playstation och sedan gick vi till en bar nära dem och sjöng karaoke. Det var en trevlig kväll! Det var lite knöligt att ta sig hem från dem mitt i natten, så vi sov kvar där på en madrass på golvet och åkte hem på söndag morgon.

På söndag eftermiddag var vi bjudna på födelsemiddag hemma hos Kjelle. Hans barn och barnbarn var också där så det var ett himla stohej och mycket spring, men det var väldigt trevligt och vi fick jättegod mat!
Kjelle
Kjelle fick en hårtrimmer i födelsedagpresent som hans barnbarn med glädje fick inviga :-)

Fest & desperat tjej

Har haft fullt upp den senaste veckan och har varit dålig på att skriva.

I onsdags träffade jag Verra. Vi tittade på isprinsessan och blev bjudna på jättegod fisksoppa hemma hos hennes föräldrar. Det var en trevlig kväll!

I torsdags hängde jag med Teresia till World class och tränade spinning. Jag hade ett engångskort där, och det vore ju dumt att inte utnyttja det. Det var roligt och kändes bra efteråt, men herregud vad det kändes i benen dagen efter!

Helgen var fullspäckad med party. På fredagen var det fest hemma hos Ann som fyllde år. Det var en trevlig och lyckad kväll, trots att det var många som inte kände varandra.

På lördagen var det inflyttningsfest hemma hos Hanna och Rickard. De hade en jättefin lägenhet, och även den festen var väldigt trevlig. Träffade dock den konstigaste tjejen jag någonsin mött (men hon var inte kompis med Hanna och Rickard, utan hon var någons syrra som hade följt med). Först stod hon och pratade om hur snygg hon var, och bara för att hon såg så bra ut så trodde alla att hon var en billig bitch (enligt henne). Vi sa att vi inte alls tyckte det, men under kvällens gång tror jag att de flesta ändrade uppfattning och var beredda att hålla med henne. Hon stötte öppet på varenda kille på festen (det var bara en kille som var singel, men det var visst inget hinder för henne) och bl.a. blev hon skitsur på Ron för att han inte ville hångla med henne. Haha! Mycket speciell människa, dock ganska underhållande :-)

I helgen har även Lina tävlat i cheerleading-VM i Finland, och hennes lag kom 6:a. Grattis! :-)

Igår bjöd jag mamma på middag hemma hos mig. Vi tog även en långpromenad och sedan gick vi hem till henne.

Idag har jag varit ledig, och tanken var att jag skulle plugga. Har dock inte varit så jättediciplinerad. Men jag har rensat och sorterat bland alla mina papper och tidningar, vilket också behövde göras, så nånting vettigt har jag iaf fått gjort :-)

Solosång och tacos

Igår hade vi konsert med kören och jag sjöng solo på "survivor". Råkade sjunga lite fel text på slutet, men det verkade inte vara något som märktes. Det gick iaf bra och jag är nöjd, och allt som allt var det en kanonkonsert!

Idag började vi en ny kurs - ekonomi. Verkar lite intressant, men inte världens roligaste ämne. Imorgon börjar vi även med vattenteknik. Det låter lite skojigare, hoppas att det är det.

Efter skolan mötte jag upp Elin och så gick vi och handlade . Vi gick hem till mig och efter en stund kom även Millan och Christine. Vi åt tacos och pratade och hade en trevlig kväll. Det var jättelängesen vi sågs alla fyra, så det var väldigt kul att träffa dem!

Nu ska jag plocka undan och diska lite här, och sen är det väl kanske dags att gå och lägga sig.

Skön helg

Har haft en bra helg. I fredags fick jag på beordran av Ron ligga i badkaret och läsa min bok i skenet av levande ljus samt dricka mousserande vin och äta vindruvor och nonstop medan han lagade middag. Sedan blev jag serverad en god toast till förrätt, fylld paprika till varmrätt och äppelpaj till efterrätt. Det var en väldigt avkopplande och mysig kväll som kändes välbehövlig efter veckans ihärdiga pluggande. Tack älskling!

Igår jobbade jag. Inte så väldans roligt, men lönen är ju desto roligare.

Idag har jag och Ron kollat på Shrek och så har jag varit i Solna Centrum och klippt mig. Det var också väldigt välbehövligt, hade inte klippt mig på flera månader och mitt hår såg ut som en mindre katastrof. Nu på kvällen har jag pluggat lite till tentan som vi har imorgon, förhoppningsvis blir den inte alltför svår.

Nu är det dags att sova. Gonatt!

Tagit spruta

Igår träffade jag mamma och pappa. Vi åt pizza och så vaccinerade pappa mig och mamma mot Hepatit A och lite andra hemskheter, så nu kan vi lugnt och tryggt åka till Indien :-) Sedan tittade vi igenom en del gamla diabilder, det var kul att se!

Sprutor
Det var inte så farligt egentligen, men det såg lite skrämmande ut när han la upp allting :-)

I förmiddags hade vi sista tentan i naturmiljö. Tror det gick ganska bra. Nu ska vi inte läsa någon mer naturmiljö vilket är lite synd, tycker att det är ett roligt ämne. Fast just nu känns det iofs ganska skönt att få slippa tänka på endogena och exogena processer och mijögifter m.m.

I eftermiddag kommer Ron hit, det ser jag fram emot. Ska bli skönt att få ha en mysig och avkopplande kväll nu när tentan är avklarad. Vi har iofs tenta i arbetsmiljö på måndag, men den tror jag blir relativt lätt. Ska sätta mig och plugga lite till den nu.

Spooky

Ganska ofta hör jag ett ljud som låter ungefär som om någon i lägeheten ovanför drar en stol eller liknande i golvet. Det är inget jag direkt reflekterat över, jag har helt enkelt tänkt att det är grannarna ovanför som låter. Men häromveckan slog det mig att jag bor på nionde våningen och att det inte finns några lägenheter över mig... Nu är jag mycket fundersam över vad det egentligen är som låter...

"Du luktar ägg"

Nu har jag precis vaknat. Förutom ständig pengabrist trivs jag väldigt bra med studentlivet - det passar mig att inte alltid ha fasta tider man måste gå efter, utan att själv få lägga upp studierna och ta lite sovmorgon ibland när man känner att man behöver det :-)

Helgen var väldigt trevlig. Jobbade inte och hade bestämt mig för att inte plugga speciellt mycket heller, så det var lungt och skönt.

I fredags sov Albin över här. När jag hade varit och hämtat honom mötte vi upp Ron och så gick vi till järnvägsövergången där vi stod och tittade på tåg i ungefär en halvtimma. Middag åt vi på McDonald's och sen var det dags att gå hem till mig och titta på Bolibompa. Albin ville först inte följa med för han ville inte åka hiss, men när jag gick med på att gå i trapporna med honom var det inga problem. Vi knatade upp för sex trappor, sen gick han med på att ta hissen de sista tre.

Vi satt i min säng alla tre och tittade på Tant Kantarell och åt nonstop och pepparkakor. Sedan när Albin skulle sova och låg intill mig sa han helt plötsligt apropå ingenting "jag tycker att du luktar ägg" - Haha, va?! Knäppa unge!

Det var iaf väldigt kul och mysigt att han ville sova här, även om det var lite trångt att ligga tre i min relativt lilla bäddsoffa.

På lördagen var vi bjudna hem till mamma på middag, men först var vi på kyrkogården och tände ljus på mormors och morfars grav, som vi gör varje allhelgonnaafton. Det är så fint med alla ljusen som lyser upp.

På söndagen var Lina och jag hemma hos Verra och åt lunch - sparrissoppa och hembakat bröd. Till efterrätt fick vi en god blåbärskaka. Var väldigt trevligt (och gott)!

I veckan har jag mest pluggat. Hen stor tenta på fredag och en mindre tenta på måndag, så jag ska väl sätta mig och fortsätta plugga nu.

Snygga munceller

Idag träffade jag Verra efter skolan. Vi åt middag i Globen Centrum och sen gick vi till Yves Rocher där de hade kundkväll. Vi tog lite gratisprodukter och åt lite kex och godis, sedan åkte vi hem till Verra och drack lussebullete och spelade spel. Hade en jättetrevlig eftermiddag/kväll!

Hade planerat att ägna större delen av kvällen åt att plugga, men det blev inte så värst mycket av det. Men imorgon på dan ska jag plugga! Sen vid tre ska jag hämta Albin och så ska han sova över här :-) Blir roligt!

Fick en ganska udda komplimang idag. Min lärare berömde mina munceller - de var tydligen väldigt snygga, haha! :-) Vi studerade våra egna celler i mikroskop, vilket var ganska intressant, och mina var visst exemplariska.

RSS 2.0