"Du luktar ägg"

Nu har jag precis vaknat. Förutom ständig pengabrist trivs jag väldigt bra med studentlivet - det passar mig att inte alltid ha fasta tider man måste gå efter, utan att själv få lägga upp studierna och ta lite sovmorgon ibland när man känner att man behöver det :-)

Helgen var väldigt trevlig. Jobbade inte och hade bestämt mig för att inte plugga speciellt mycket heller, så det var lungt och skönt.

I fredags sov Albin över här. När jag hade varit och hämtat honom mötte vi upp Ron och så gick vi till järnvägsövergången där vi stod och tittade på tåg i ungefär en halvtimma. Middag åt vi på McDonald's och sen var det dags att gå hem till mig och titta på Bolibompa. Albin ville först inte följa med för han ville inte åka hiss, men när jag gick med på att gå i trapporna med honom var det inga problem. Vi knatade upp för sex trappor, sen gick han med på att ta hissen de sista tre.

Vi satt i min säng alla tre och tittade på Tant Kantarell och åt nonstop och pepparkakor. Sedan när Albin skulle sova och låg intill mig sa han helt plötsligt apropå ingenting "jag tycker att du luktar ägg" - Haha, va?! Knäppa unge!

Det var iaf väldigt kul och mysigt att han ville sova här, även om det var lite trångt att ligga tre i min relativt lilla bäddsoffa.

På lördagen var vi bjudna hem till mamma på middag, men först var vi på kyrkogården och tände ljus på mormors och morfars grav, som vi gör varje allhelgonnaafton. Det är så fint med alla ljusen som lyser upp.

På söndagen var Lina och jag hemma hos Verra och åt lunch - sparrissoppa och hembakat bröd. Till efterrätt fick vi en god blåbärskaka. Var väldigt trevligt (och gott)!

I veckan har jag mest pluggat. Hen stor tenta på fredag och en mindre tenta på måndag, så jag ska väl sätta mig och fortsätta plugga nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0