Den som tror att han är för liten för att göra skillnad har nog aldrig haft en mygga i sovrummet.


 

25-årsfest

I lördags hade jag min 25-årsfest med svartgrönt tema. Vi började hemma hos oss och avslutade på Garbo. Kunde nog inte ha blivit mycket mer lyckat, hade SÅ kul hela kvällen!

Jag & massa presenter

På tunnelbanan

Grabbarna på Garbo

Jag & Lina

Emmy och Madeleine

På dansgolvet

Sista ansökningsdagen

Idag är det sista ansökningsdagen till högskolan. Jag har bestämt mig för att läsa geografi på Universitetet. Hoppas att jag väljer rätt... Ur arbetsmarknadssynpunkt tror jag att det finns många utbildningar som ger betydligt större möjligheter än geografiprogrammet, men det är den utbildningen som tilltalar mig mest och av de kurser vi har läst i skolan så är det sådant som har varit lite geografiinriktat som jag har tyckt varit roligast. Dessutom får jag tillgodoräkna mig poäng så jag behöver bara läsa tre terminer för att få en kandidatexamen.

Jag är rädd för att hamna i en situation där jag i slutändan har pluggat i 3,5 år utan att få något jobb, men jag tror ändå att det lönar sig att läsa något som jag faktiskt tycker känns kul. Jag får plugga ordentligt och vara lite framåt i jobbsökandet sedan, så får vi helt enkelt hoppas på det bästa...


Mysig påskhelg

Påskhelgen var underbar! Trevligt umgänge, söta hundar och strålande väder - vad mer kan man begära?

På torsdagen var vi och såg Bounces föreställning Caution. Den var verkligen något utöver det vanliga och rekommenderas varmt!

På fredag morgon hämtade jag Molly. Hon fann sig snabbt tillrätta hemma hos oss och verkade trivas i vårt sällskap. Vi gick bland annat till hundrastgården i Rissne och kastade frisbee med henne där och sedan badade hon i en liten damm. Hon är ett riktigt energiknippe och lite jobbig att promenera med eftersom hon drar så mycket i kopplet, men hon är verkligen en mysig hund!
Jag & Molly

På lördagen fick Molly vara ensam hemma ett par timmar medan Ron och jag åkte till Kista för att kika lite på en hundutställning. Främsta anledningen att vi åkte dit var dock för att vi skulle träffa en uppfödare som jag haft lite kontakt med. Vi pratade en hel del med henne och träffade hennes rottisar Exa och Humla - otroligt fina hundar! Vår förhoppning är ju att vi inom inte alltför lång tid ska kunna skaffa en hund och kanske kan det bli en liten valp från Humla.

På kvällen kom Hanna, Rickard och Rickie förbi och vi grillade på balkongen och hade en riktigt mysig vårkväll!

Söndagen blev en lugn dag. Koppelträning med Molly och en promenad med Verra.

Helgen avslutades med att först fira Astrid som fyllde två och sedan bjöd Ron mig på middag på Parma.

Nytt inlägg och ny årstid

Dags att göra något åt det här nu. Ju längre jag väntar desto mer har jag gjort och tillslut orkar jag helt enkelt inte berätta om allt.

Kortfattat sedan sist då:

Jag och Ron har firat tre år. På våra två tidigare årsdagar har vi lyxat till det med ett erbjudande som innefattar en natt på hotell med egen bastu och jacuzzi samt trerätters middag. I år var det fullbokat under "våran" helg och dessutom hade de höjt priset, så det blev en lite enklare variant den här gången. Supergod lunch på café Vurma, sedan vidare till Aquaria Vattenmuseum. Därifrån tog vi spårvagnen tillbaks in till stan och kikade i lite affärer och gick på bio. Kvällen avslutades med en sen thaimiddag.

Jag har varit med Verra och Teddy på hundkurs och det var roligt att få se hur de tränar. Har även varit lite hundvakt åt Teddy. Han är så söt!

Har haft min sista tenta! Vet inte hur det gick än, men vi håller tummarna!

Har varit hos ortopeden och fått veta att det egentligen inte är höften jag har ont i utan ett inflamerat muskelfäste. Jag fick remiss till sjukgymnast, men utöver det kan man inte göra så mycket. Om det blir värre kan jag få kortisonsprutor, men det är inte helt riskfritt så det ska jag bara ha om det blir outhärdligt.

Jag har fyllt 25. Firade helgen innan genom att bjuda hem mamma, Lena, Lillbritt och Gunnar. Det var samma dag som Earth Hour, så jag bjöd på klimatsmart middag, ekologisk tårta och sedan släckte vi alla lampor och spelade kinachack i skenet av levande ljus. Det var mysigt! På min födelsedag fick jag frukost på sängen av Ron och på kvällen åt vi god middag på Parma med pappa, Ingrid och Anna.

Jag har påbörjat mitt examensarbete på Norsborgs vattenverk. Lite drygt att åka till och från Norsborg varje dag, men bortsett från det är allt kanonbra! Jag trivs verkligen och alla är så himla trevliga!

Vi ska börja vara hundvakt åt en söt labrador som heter Molly. Jag träffade henne i förra veckan och hon kommer hem till oss på besök ikväll. Om allt går bra ska vi passa henne två dagar under påskhelgen, och sedan ca 1-2 helger i månaden. Vi har även träffat världens sötaste lilla rottisvalp som vi kanske också ska passa ibland. Jag hoppas verkligen det - hon var SÅ himla söt!

Det bästa som har hänt sedan sist är nog i alla fall att det ÄNTLIGEN har blivit vår!

RSS 2.0