Det kommer!

Jag har inte glömt bort bloggen, jag lovar! Slutade jobbet i måndags och har sommarlov nu i några dagar innan skolan börjar nästa vecka. Har helt enkelt haft för mycket kul att göra för att hinna blogga :-)

På söndag kommer inlägg och bilder från förra helgens kräftskiva, Verras 25-årsdag och helgens avkoppling i Bergholm. Nu är det dags att åka!

Älskade lilla Molly

Så kom till slut dagen vi fruktat. Idag fick Molly somna in och nu finns bara saknad och minnen kvar.

Jag trodde faktiskt att jag skulle ta det ganska bra när det väl var dags, eftersom jag varit inställd på att det snart skulle ske och eftersom jag ju faktiskt inte träffat henne speciellt ofta de senaste åren. Min saknad går väl inte att jämföra med saknaden hos dem som bodde med henne, men det har runnit många tårar här också idag. Det känns tomt.


Lånade bilden av Anna, tyckte den var så fin. Vila i frid lilla Molly <3

"50-årsfest"

Större delen av helgen tillbringades ute i skärgården där vi firade Hanna och Rickard som fyllt 25.

Festen började på lördagen med fördrink och båttur ut till Runmarö. Där väntade femkamp, god middag och två stora gummibåtar som snart fylldes upp med diverse alkoholinnehållande flaskor. Mot slutet av kvällen var det mest tomma påsar kvar i gummibåtarna och allteftersom gick folk och la sig.

Morgonen därpå var vi inte fullt lika partyglada längre (undrar varför?) Jag misstänker att ingen av oss  fick någon direkt skönhetssömn då de allra flesta sov på alldeles för tunna liggunderlag i alldeles för varma tält. Efter en välbehövlig frukost tog jag och Ron taxibåten till Stavsnäs och sedan spenderade vi några timmar på en närliggande strand innan vi slutligen begav oss hemåt.

De enda som möjligen hade roligare än oss på lördagskvällen var väl myggen... Jag har räknat till 11 myggbett bara på högra vaden.


Mysig båttur i underbart väder!


Först lite småprat och mingel...


...Sedan skål för födelsedagsbarnen...


...Och sedan lite mer småprat


Presentöppning


Och så dans förstås


Igår var en bra dag!

På morgonen sprang Verra och jag i Ursvik och vi slog vårt tidigare hastighetsrekord - därmed inte sagt att vi var speciellt snabba, men nöjda ;-) Sedan åkte vi till Smedsuddsbadet och ägnade några timmar åt att sola, bada och lösa korsord. Innan vi åkte därifrån mötte vi upp Lina vid Fridhemsplan och köpte glass på den italienska glassbaren. Det var helt fantastiskt gott och jag hoppas att det blir ett nytt besök där snart!

På kvällen var Verra och jag på Grönan och åt god mat, körde femkamp och åkte fritt fall, insane och katapulten. Jag förstår inte hur jag för x antal år sedan kunde åka fritt fall utan att ens blinka, man blir helt klart mesigare med åren! Men det var nästan roligare nu :-) Femkampen vann jag, men kvällens största vinst fick ändå Verra:






















Där elden falnar men fortfarande glöder

Så var det klart då. Jag och Ron ska bli särbos. Han har köpt lägenhet i Bromma och jag byter den här mot något mindre. Det känns väldigt konstigt och sorgligt, men nödvändigt. Om vi fortsätter som nu kommer vi nog bara att förstöra allting ännu mer och då tycker vi båda två att det är bättre att flytta isär och ta det som det kommer därifrån. Kanske är det den förändringen vi behöver. Jag hoppas det.




RSS 2.0