Myskväll, styrelsemöte och globala processer

I lördags hade jag mys- och spelkväll med Verra och Fredrika. Kvällen hade förstås varit ännu bättre om Lina också varit med, men vi hade trevligt ändå. Sådana kvällar är alltid väldigt mysiga och avkopplande! Det har överlag varit en ganska mysig och skön helg, som som vanligt tog slut alldeles för snabbt.

Igår var jag på mitt första styrelsemöte med GSS. Det blev ett långt, men bra och roligt, möte. Jag blev vald till informationsansvarig/kontaktperson (nästan utan att vara medveten om det). Känner mig en smula osäker inför min roll, men jag ser det framför allt som ett bra sätt att bli insatt och lära mig mer. Det känns kul! Jag är dessutom väldigt glad över att sitta i en så bra styrelse med trevliga, lättsamma människor som stöttar varandra - jag har förstått att man inte alltid kan räkna med det i en styrelse.

Det är fullt upp nu. Skolan har på något vis lyckats trycka in en 7,5-poängskurs på tre veckor, vilket givetvis orsakar en hel del stress. Klantigt, men det är åtminstone en väldigt intressant kurs - globala processer. Ser fram emot morgondagens föreläsningar om globala miljöproblem, miljöfrågor och naturskydd!

Nu är det hög tid att sova! Godnatt.


Provvalsresultat och årsmöte

Oj, vad fort tiden går! Trodde att det bara var några dagar sedan jag uppdaterade bloggen, men det var ju över två veckor sedan.

Provvalsresultatet för MP i Sundbyberg är klart och jag hamnade på plats 11 av 18, vilket jag är väldigt nöjd med! Det är möjligt att jag rentav får en något bättre placering enligt valberedningens förslag, men det beslutas på årsmötet om två veckor. Hur som helst tycker jag att jag har en väldigt bra placering med tanke på att jag endast varit på ett medlemsmöte och hittills inte varit engagerad alls i MP Sundbyberg. Jag känner mig glad över att folk röstade på mig och hoppas på att kunna bli reserv.

Vi har haft årsmöte med Gröna Studenter Stockholm och jag ingår numera i styrelsen tillsammans med sex andra personer. Det känns otroligt kul och spännande och jag tror att vi blir ett riktigt bra gäng! Ser fram emot första styrelsemötet på måndag (trots att jag missar kören - igen).

På tal om årsmöte så hoppas jag att MP Stockholm Stads årsmöte idag inte flippar ut helt…

Snart är det dags för en vända på stan med mamma och moster och ikväll väntar mys- och spelkväll med Verra och Fredrika. Det här blir en bra lördag!


RSS 2.0