Karaoke, tjejkväll, långpromenad och barnvakt

Alla är så duktiga på att skriva i sina bloggar, och jag blir bara sämre och sämre.

Sist jag skrev skulle jag träffa Rons brorsa för första gången. Han var trevlig och lätt att prata med och det blev en trevlig kväll. Först satt vi hemma hos Ron och pratade och spelade guitar hero, sedan gick vi till det sunkiga (men något förbättrade) Metropol här i Sumpan och sjöng karaoke.

Dagen efter hade Lina och Fredrika ordnat tjejkväll hemma hos Fredrika. De bjöd på räkor och paj och jättegod efterrätt, och så spelade vi alias. Det var en väldigt rolig kväll, ett jättebra iniativ Lina och Fredrika!

Tjejkväll

Förra veckan köpte jag kort på Worldclass. Har sagt länge att jag ska börja träna och det känns jättebra att jag har kommit till skott nu. Har väl aldrig varit någon träningsnarkoman precis, men ska försöka komma iväg 2-3 gånger i veckan iaf. Var på två spinningpass förra veckan och jag kan konstatera att det här gymkortet är välbehövligt! ;-)

I lördags förmiddag åkte Ron och jag till Hagaparken för att ta "en liten promenad". Vi började gå runt Brunnsviken som inte såg speciellt stor ut uppe från koppartälten, men när vi hade kommit en bit insåg vi att det var mycket längre än vi hade trott. Vi gick dessutom lite fel och irrade omkring onödigt mycket, så vår "lilla promenad" tog nästan tre timmar!

På eftermiddagen åkte vi och hämtade Albin som skulle sova över här. När vi kommit tillbaka till Sumpan åt vi på McDonalds och sedan gick vi hem och la oss i min säng och åt godis och tittade på én film som Albin hade med sig.

Nästa morgon mötte vi upp mamma och så gick vi ner till Lötsjön där vi matade fåglarna och hade picknick. Sedan gick vi hem till mig igen och lekte med Albins bilar och ritade lite innan Mattias och Linda kom och hämtade honom. Det var jättekul och mysigt att ha honom här och det verkade han också tycka - han ville inte alls gå hem! :o)

Matar fåglarRider på lodjurPicknickLeker med bilarRitar

Idag skulle vi hålla en muntlig presentation i skolan som jag varit lite nervös över, men det gick iaf bra.

Nu ska jag rensa lite i min byrå. Rensade ut en del kläder från garderoben för några dagar sedan, men jag har ju hel byrå som är överfull också. Dags att ta tag i det nu!

Jobbig vecka

Förra veckan bestod mest av att plugga till tentan som vi hade i måndags. Tentan gick sådär, men får nog godkänt iaf.

Veckan har varit lite jobbig, mycket oro och tankar som snurrat runt. Träffade iaf Verra idag, det var trevligt! Vi var på Åhlens och blev glatt överraskade av att de hade halva reapriset på massor av varor, så vi gjorde några fynd.

Rons brorsa är här och hälsar på i helgen. Ska träffa honom och Ron ikväll, det blir skojigt! Har aldrig träffat honom förut.

Imorgon blir det tjejkväll hemma hos Fredrika. Vi ska äta räkor och spela spel och ha det trevligt. Ser verkligen fram emot det!

Tillbaka till vardagen

Igår var jag och Ron och hans familj bjudna på middag hemma hos hans farmor. Vi åt god mat och hade det trevligt och jag fick två par skor och en fin kofta av Rons mamma (hon har haft en klädaffär förut och har massa kläder över därifrån). Gratis shopping är alltid kul!

På kvällen åkte vi till Kista och såg Arn. Hade inte så jättehöga förväntingar, men det var faktiskt en väldigt bra film! Mysigt att avsluta lovet med bio.

Idag började skolan igen. Vi hade kemi och jag kände mig inte så jättebegåvad (vi hade repetition från högstadiets kemi och jag kände igen ungefär hälften). Imorgon har vi vattenteknik och då ska vi lämna in svar på några frågor som vi fick före lovet. Har suttit och besvarat dem ikväll, men hoppade över en fråga i rent trots för att jag anser att frågan är felformulerad: "Om du som miljöinspektör inte vill arbeta med dricksvattenbrist för framtidens tätorter men även för privata brunnar i bristområden, vilka områden skulle du då undvika?" Förstår inte hur den ska tolkas, så nu går jag och lägger mig istället! Gonatt!

Gott nytt år!

Så har det blivit nytt år och allt.

Nyårsafton började med middag på kinarestaurangen tillsammans med Ron. Senare på kvällen kom Verra, Lina, Fredrik och Millan hit. Vi shottade, drack drinkar och skålade in det nya året med mousserande vin i mitt fönster där vi hade full utsikt över fyverkerierna. En stund efter tolvslaget var Verra tvungen att åka och jobba och vi andra åkte vidare till Rissne där det var fest hemma hos Hanna och Rickard. Hade en jättebra nyårsafton!

Dagen efter var som vanligt inte lika rolig (lite synd att man alltid ska börja det nya året med att vara bakis). Mamma fyllde år så jag och Ron var över en liten sväng till henne, men största delen av dagen spenderade vi i sängen framför TV:n.

I torsdags åkte vi hem till pappa. Vi blev bjudna på jättegod middag och på kvällen spelade vi spel med pappa, Ingrid och Anna. Spelet gick ut på att man fick ta en bricka där det stod ett ord som man skulle beskriva för sina lagkamrater genom att använda sig av andra ord. Det var en väldigt rolig kväll!

Igår firade vi mamma (jag var tacksam över att firandet inte skedde just på nyårsdagen). Vi samlades på en restaurang inne i stan där vi åt god mat och efter det tog vi en öl vid södra station.

Idag träffade jag Elin. Vi lagade middag och gjorde god guacamole som vi dippade morötter i. Hade en jättetrevlig kväll!

Lina, Verra, jagJag och RonLina, Verra, jag, Ron, Millan


RSS 2.0