Bregottfundering

Bregott kan ju vara ganska hård när man precis har tagit fram den ur kylen. Själv har jag alltid ekologisk bregott hemma och den brukar faktiskt aldrig vara sådär hård som jag upplever att den kan vara på andra ställen. Är lite fundersam på om det är min kyl som är för varm (fast allt håller sig ju bra) eller om den ekologiska bregotten innehåller något (eller kanske inte innehåller något) som gör att den blir mjukare...



Heter det förresten "bregotten" eller "bregottet"? "Bregotten" låter bäst, men i första meningen hade jag velat skreva "bregott kan ju vara ganska hårt" istället för "hård". Det går ju inte ihop...


Kommentarer
Postat av: Fredrika

Säg till om du kommer fram till något!

2009-10-28 @ 20:41:04
Postat av: Fredrika

Säg till om du kommer fram till något!

2009-10-28 @ 20:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0