Drömhus

Jag tycker att det är ganska mysigt att sitta och titta på husannonser och drömma mig bort lite. Hittade nyss mitt drömhus som visserligen ligger i Farsta, men så länge det går att åka kommunalt så skulle jag kunna tänka mig att bo lite längre bort från stan.

Ett radhus på 130 kvadrat med 5 rum och kök och en tomt på 247 kvadrat för under 3 miljoner. Jag låter bilderna tala för sig själva:

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Sparum

Bastu

Sparum



Det vore nåt det!


Kommentarer
Postat av: Kajsa med Tetris

Hej!



Kul att få besök på hemsidan!



Ja, grossern är en fullträff för min/vår del. Jag var lite sugen på en rottis jag också, men kände att jag var rädd att ta mig vatten över huvudet. Dock kommer ju rottisen ur grossern, så de är ju inte helt olika varandra... Det jag gillar med Tetris är att om jag bara motiverar henne rätt så hänger hon med på det mesta, men är jag sjuk några dagar så finner hon sig i det också. :) Vill man satsa på elitnivå i lydnad etc är väl grossern kanske ingenting att satsa på dock - de har en stor portion envishet trots allt och om jag inte är tillräckligt kreativ så kan hon lätt tröttna. Tetris är klickertränad och det var nog det bästa beslut jag har tagit - det funkar kanon! :)



Visst bodde du i Sthlm? Säg till om du vill träffa tjejen. :)

2009-05-16 @ 16:11:33
URL: http://www.grusell.dk
Postat av: Veronica

Ja det var ganska så fint :P

2009-05-18 @ 08:45:01
URL: http://veronicagodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0