Grillat och glögg

I förrgår var jag och Ron hos pappa i Örsundsbro. Ingrid var bortrest och Björn och Ola såg vi bara som hastigast, så det var mestadels bara jag, Ron, pappa och Anna. Det var en väldigt trevlig kväll! Vi åt middag och pratade och åkte till Alstabadet och tog ett kvällsdopp.

alsta

Igår hade vi bjudit hit lite folk på grillfest. Vi grillade ute på gården och sedan gick vi upp till oss och satt på balkongen där det pratades, spelades gitarr och sjöngs. Ljudnivån ökade och intelligensnivån minskade i takt med att kylen tömdes på diverse alkoholhaltiga drycker. Mot slutet av kvällen återstod en flaska glögg sedan i julas, och även den gick åt. Vissa valde dessutom att smaksätta den med jordnötter i brist på russin och mandel... Som sagt, inte årets mognaste fest, men vi hade himla roligt! :-)


fest

Köket luktade lite skumt imorse och det tog oss en stund att få undan all disk (hur kan 11 personer använda så många glas?!), men när vi väl var klara tog vi en riktig slappardag och låg och kollade på sisådär tio vänner-avsnitt och två filmer :-)

disk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0