Kryobehandling

Kom nyligen hem från KS där jag gjort en s.k. kryobehandling mot cellförändringar. Tänker inte gå in på några detaljer här, men det var inte precis det roligaste jag varit med om.

Kände mig jättetrött när jag kom hem, så jag har legat och vilat en stund. Nu ska jag snart sätta igång och städa lite här hemma. Elin och Millan kommer hit sen, ska bli roligt att träffa dem!

I övrigt undrar jag hur man får läsare till sin blogg? Och hur man får eventuella läsare att skriva kommentarer?

Kommentarer
Postat av: Lina

usch då låter inte kul:(
Jag e med på http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/join.cgi?r=shiio
men måste kolla andra sidor för att sin ska visas, men ja e medlem där för att jag vill ha många besökare till min för då får jag betalat;)

Kramar!

2007-10-09 @ 16:54:19
URL: http://metrobloggen.se/linab
Postat av: Mikaela

Ja har vetat genom Veronicas blogg att du bloggat ett tag men fick reda på adressen idag så framöver kommer jag läsa så idag vann du en ny läsare iaf, alltid något.

2007-10-10 @ 00:23:38
URL: http://mikaelabjorklin.blogg.se
Postat av: Veronica

Okej, jag hann inte först den här gången, men erkänn att jag är den bästa kommenteraren du har! Mit tips är att du går in på andras bloggar och kommenterar dem, då kan man få kommentarer tillbaka!

2007-10-10 @ 09:45:04
URL: http://veronicagodin.blogg.se
Postat av: Ron

Du kan ju gå in på Lunar eller nått och skriva på klotterplanket om du vill ha okännda läsare. :-p

2007-10-10 @ 22:29:50
Postat av: Sara

Hej. Eftersom du ville ha kommentarer så...Såg i Veronicas blogg att du skrivit kommentar så nu gick jag in och läste din blogg. Smart att det står ens bloggadress när man kommenterar eftersom man annars inte tänker på att gå in på bloggar vars författare man inte har så bra koll på. Men alltid intressant att veta vad folk har för sig! varning dock för min blogg som inte är uppdaterade på riktigt länge. kanske ska börja med det igen? Jaja, kanske ska göra något av det vettiga jag satte på datorn för nu?!

2007-10-13 @ 13:34:54
URL: http://saragunnarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0