Liten uppdatering fran Indien

Nu ar jag och mamma i Goa. Vi njuter av varmen, ater god mat och har det bra. Pa gatorna gar det kor och hundar, och aven pa stranderna kan man fa se en och annan ko. Folk kor som galningar och idag var vi nara att fa bevittna en lastbil som korde pa en hundvalp, men valpen klarade sig med nagon millimeters marginal som tur var. Allt ar extremt billigt - vi ater goda middagar for drygt en hundring for bada tva och haromdagen akte vi taxi i ca 20 minuter, bad taxin vanta pa oss i tre timmar och sedan kora tillbaka oss, och for det betalade vi 90 kr.

Vi har besokt en nattmarknad och Goas huvudstad samt akt pa en utflykt till flera olika sma byar, och sjalvklart legat pa stranden (och brant oss). Vi planerar att gora nagra fler utflykter, bl.a. till en hippiemarknad och sa ska vi aka pa nan flod dar man kan fa se krokodiler.

Nu ska vi snart ga till ett massagecenter och fa en timmes helkroppsmassage.

God jul!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Kul att läsa! Låter som att ni har det väldigt bra, och att ni får många häftiga upplevelser! Fortsätt uppdatera! :) Kramar!

2007-12-21 @ 23:29:22
URL: http://veronicagodin.blogg.se
Postat av: Maria

Hej, det är Veronica fast det ser ut som att du själv skriver eftersom det är på din dator. Är du jättetrött nu eller? Haha. Vi ska gå snart så ska du få sova ifred. Kram kram!

2007-12-30 @ 23:16:31
URL: http://savstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0